Elektronik sigara size sağladığı imkan en başta artık herkes tarafından bilinen sigara kullanımının ölümcül zararlarından kurtulmaktır. Elektronik sigara kullanımının başarısını görmek hiç de zor değil. Sizde bu mucize cihaz ile sigaradan kurtulabilirsiniz. Bu yazımızda ise elektronik sigara kullanan müşterilerimizin kendi ağızlarından tecrübelerini sizlerle paylaşmak istedik.

Elektronik Sigara Dikkat Çekici

  • Elektronik sigara kullanırken en büyük soru dışarıda gelen onlarca soru. Elektronik sigara konusunda ülkemizde büyük bir yanılgı var. İnsanlar ne olduğunu bilmedikleri e-sigara kullanımına temkinli yaklaşsa da bir kere deneyen kişinin ilk sorusu nereden bulacağı oluyor.”

  • “Dışarıda elimizde elektronik sigara ile dolaşırken insanlar çok fazla soru soruyor. Ülkemizde binlerce sigara tiryakisini kurtarabilecek bu cihaz bilinmiyor. Avrupa’ya gittiğimde ise her yerde mağazalarda elektronik sigara satıldığını gördüğümde çok şaşırmıştım.”

  • Elektronik sigara kullanımının en büyük sorunu ilgi çekici bakışlar. Hatta sırf bu yüzden bir süre akşamları dışarıya çıkarken esigara değil normla sigara kullandım. Bir hafta içerisinde nefes alamayacak duruma gelince insanların bakışlarını umursamadım ve elektronik sigara kullanmaya devam ettim.”

Elektronik Sigara ile Beyaz Bir Sayfa

  • Elektronik sigara konusunda her kafadan başka bir ses çıkıyordu. Bende bizzat kendim denemek istedim ve sipariş verdim. Geldiği anda büyük bir heyecanla paketi açıp elektronik sigara kullanmaya başladım. İlk başlarda esigara bana güzel bir oyuncak gibi gelse de 3 aydır sigara içmediğimi farkettiğimde bakış açım değişti.”

  • Elektronik sigara almak hayatımda verdiğim en doğru kararmış. . Bu küçük cihazın hayatımı değiştireceğini söylediklerinde inanmamıştım. Kısa süre içerisinde sanki bambaşka biri oluverdim. Artık leş gibi sigara kokmuyorum, daha rahat nefes alıyorum. Yemeklerden tat alıyorum.”

  • Elektronik sigara kullanmaya başlayınca sigara içmekle nasıl bir ahmaklık yaptığımı daha net anladım. Hayatımın 12 yılını boşa harcadığımı farkettim. İnsanlar leş gibi kokarken bana nasıl yaklaşıyorlarmış cidden anlamıyorum. Çünkü ben elektronik sigara kullanmaya başladıktan sonra artık sigara kullanan insanlara yaklaşmakta zorluk çekiyorum.”

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi