Uzun yıllardır sigara bağımlılığı milyonlarca insan için bir sorun olmuştur ve 2008 yılında yetişkinlerde sigara içenlerin oranı 1965 yılından bu yana ilk kez arttı. Elektronik sigara ise sigaraya alternatif olarak sigara ile savaşa yardımcı olabilir. Elektronik sigara; nikotin içeren likitleri buharlaştırarak, normal sigara gibi nikotini buhar yoluyla almamızı sağlayan cihazlardır. Elektronik sigara ile nikotin kullanımı zamanla azaltılmalı ve tamamen bırakılmalıdır. Bu noktada geniş ürün yelpazesi içerinde size en uygun elektronik sigarayı seçerek başlamalısınız.

Elektronik Sigara Kullanımının Başarısı Tartışılmaz

Elektronik sigara, sigarayı bıraktırır. Ancak elektronik sigara konusunda ülkemizde bir bilgi kirliliği mevcuttur. Elektronik sigara kullanmaya başlarken öncelikle iyi araştırmalı ve size sigarayı bırakmakta yardımcı olacak en doğru elektronik sigara modelini seçmek için esigara hakkında ayrıntılı bilgiyi edinmelisiniz. Yanlış ürün seçimi elektronik sigara kullanımınızı zorlaştıracağı gibi elektronik sigara ile sigaradan kurtulma da etkisini de azaltacaktır.

Elektronik sigara üç ana kısımdan oluşur. E-sigara için enerjiyi sağlayan pil, pilden aldığı enerjiyle likiti ısıtıp buharlaştırma işlemini yapan atomizer ve nikotin içerikli likit sağlayan kartuş yada tanklar. Bu noktada elektronik sigara, sigara alışkanlığından kurtulmaya çalışırken normal sigaraya benzer şekilde nikotini buhar yoluyla vermesi sizin için büyük bir kolaylık olacaktır.

Elektronik Sigara Kullanımı Zararsızdır

Elektronik Sigara likitlerinde katran ve karbonmonoksit başta olmak üzere normal sigarada bulunan 4,000’den fazla kimyasal madde de yoktur. Elektronik sigara likitlerinin içeriği yalnızca propilen glikol, bitkisel gliserin, nikotinden oluşur. Bu da e-sigara kullanımını normal sigaraya oranla sağlığınız için tehlikesiz bir alışkanlık haline dönüştürür. Elektronik sigara üzerine daha önce sizlerle de paylaştığımız onlarca araştırma da bunu desteklemektedir.

Elektronik sigara, sigara kullanıcılarının en büyük sorunu olan kötü kokulara sebep olmaz aksine esigara likitinin buharı çok güzel kokar. Elektronik sigara likitlerinin çok farklı aromalı likitleri ile keyfinizi farklılaştırabilir siniz. Diğer bir önemli nokta ise elektronik sigara için ateşe gerek olmaması ve kül ve izmarit sorunundan kurtulmanız olacaktır.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi