Günümüzde elektronik sigara teknolojisi hızla gelişmekte ve bu sayede elektronik sigaralar çeşitlenmektedir. Bunun elektronik sigara kullanıcılarına en büyük yararı ise istediğiniz özelliklerde ürünü rahatlıkla bulabilmeniz olacaktır. Elektronik sigara kullanıcılarına sunulan atomizer sistemlerinden biri ise yüksek performansı ve kolay kullanımı ile clearomizer olarak adlandırılan sistemlerdir. Elektronik sigara kullanıcıları ülkemizde çoğunlukla CE ön koduyla tanımlanan “clearomizer” olarak tanımlanan atomizerleri kullanmaktalar. Bizde size en iyi clearomizer modellerinden biri olan Black Mamba modelini tanıtmak istedik.

Elektronik Sigara Sistemlerinde Cleromizer Sistemi

Clearomizer olarak adlandırılan yeni tank sistemi farklı boyuttaki tanklarına doğrudan e-likit damlatılarak kullanılan elektronik sigara sistemidir. Bu devrimci yeni Elektronik sigara, e-likiti basit ve dostça kullanır. Elektronik sigara için clearomizerler mükemmel dizayn edilmiş buharlaştırıcı sitemlerine sahiptirler.

Bu noktada doğru soruyu sormamız gerekmektedir, neden Clearomizer diğer elektronik sigara atomizerlerinden daha iyi? Aslında cevap esigara clearomizer ile kolay kullanımının yanında doğrudan buhar verimliliğiyle açıklanabilir, e-sigara kullanıcıları gerçek sigaraya yakın ve güçlü bir buhar almak isterler. Bu güçlü, doğru miktarda ve yoğun aromalı buhar onları gerçek bir sigara kullanıyor gibi hissettirecek.

Elektronik Sigara ile Black Mamba Kullanımı

Elektronik sigara için kullanılan clearomizer sistemine sahip atomizerler arasında görsel olarak dikkat çeken ürünlerin başında Black Mamba gelir. Elektronik sigara konusunda tecrübeli olanlar bu ürünü yakından biliyorlardır. Siyah camlı mükemmel dizaynı ile özellikle ego tarzı elektronik sigara bataryaları ile mükemmel bir görsel uyum sağlayacaktır.

Her türlü 510 yada Ego girişine sahip elektronik sigara bataryanızla uyumlu özellikte olan bu mükemmel buharlaştırıcılar ile hem esigara akıtma sorunu yaşatmayacak hemde likitinizin tadını daha yoğun alacaksınız. Diğer bir olumlu yanı ise elektronik sigara kolay doldurma ve büyük haznesi ile uzun süre kullanımın keyfi verecek. Değiştirilebilir başlıkları ile uzun vadede elektronik sigara keyfi için harcadığınız paradan daha fazla tasarruf etmenize olanak sağlayacak.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi