Elektronik sigara piyasasında farklı özellikleri ve fiyatlarıyla bir çok çeşit ürün satılmaktadır. Bazı elektronik sigara atomizerleri yeni tasarımları ve teknolojileri ile dikkat çekseler de , elektronik sigara kullanıcıları uzun süredir kullandıkları ve memnun oldukları adı üstünde klasik modellerden vazgeçemezler. Bu tarz elektronik sigara atomizerlerinin başında ise Janty Neo Promizer gelmekte. Elektronik sigara bataryası olarak eGo / 510 girişe sahip bütün bataryalarla uyumlu bu atomizeri çok seveceksiniz.

Elektronik Sigara ve Promizer

Janty Neo elektronik sigara Promizerini diğerlerinden ayıran en büyük özellikleri uygun fiyata mükemmel performansı almanız olacaktır. Elektronik sigara kullanımına geçişte en büyük sorunlardan biri özellikle yeni başlarken e-sigara kullanıcılarının zorlanmasıdır. Ancak Janty neo kolay kullanımı ve mükemmel performansı ile elektronik sigara kullanımını daha da keyifli hale getirir.

Elektronik sigara olarak hangi model batarya kullandığınızın hiç bir önemi yok. Üzerine siyah yada gümüş renklerden istediğiniz bir promizer takın ve elektronik sigara keyfiniz bambaşka bir boyuta geçsin. Bu elektronik sigara promizeri bir bütün halinde satılır ve sizi tamirat derdinden kurtarır. En büyük avantajı ise uygun fiyatı ile tamirat yaptığınız ürünlerden bile ucuza gelecektir.

Elektronik Sigara Kullanımı Artık Çok Kolay

Elektronik sigara kullanıcılarına rahat kullanım sağlayan bu buharlaştırıcı sistemini ya da diğer adıyla promizeri yeniden doldurmak oldukça kolaydır ve esigara ile bu sistemin kullanılmasının en büyük avantajı bol miktarda duman çıkarmasıdır. Ayrıca, elektronik sigara ile promizer sistemi çok zengin bir tat almanızı sağlar. Bu atomizeri hala denemediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz bizden söylemesi.

Janty Neo elektronik sigaranın kullandığı promizer sistemi aynı zamanda tüm eGo bataryaların üstüne de oturmaktadır. Elektronik sigara ile promizerin verdiği zengin buhar ve tadın yanında en büyük özelliği ise kesinlikle hiç bir sızıntı sorunu yaşamamanız ve kolayca doldurulmasıdır. Bir bütün halindeki metalik yapısı ve slikon doldurma kapaklarıyla esigara kullanımında bir damla sızıntı olmayacak.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi