Elektronik sigaranın çalışma hayatındaki size sağlayacağı faydalardan bahsetmek istiyoruz. Elektronik sigaralar size iş yerinizde çok büyük bir kolaylık ve avantaj sağlayacak. Gündelik hayatımızda çalışma sürelerimiz vaktimizin %50 den fazlasını alır, istatistiklere göre, biri insan ömrü boyunca yaklaşık 99.117 saati iş yerinde geçirmekte. Bu nedenle, iş yeri insanlar için kendilerini rahat hissetmek istedikleri yerdir. Elektronik sigara da iş yerinde iken sigara içenler için alternatif sunan bir cihazdır.

Denizciler Arasında Elektronik Sigara Çok Yaygın

Elektronik sigara kullanıcıları arasında bir meslek araştırması yapılsa denizciler önemli bir orana sahip olur. Bunun en büyük nedeni ise denizcilerin kendine özgü özel çalışma koşullarına sahip olmalarıdır. Uzun süreli gemi yolculukları ve toplumdan uzak geçen süreç denizciler arasında sigara tiryakiliğinin yaydın olmasının nedenidir.

Elektronik sigara denizciler için ideal bir alternatiftir. E-sigara kullanan denizciler uzun yolculuklar için yanlarına onlarca paket sigara almak zorunda kalmazlar. E-sigara onlara gemide rahatça ve küçücük kamaralarında istedikleri gibi esigara keyfi sürmeye olanak sağlar. Aylarca denizde kalacak olsalar bile yanlara bir kaç küçük şişe esigara likiti almaları yeterli olacaktır.

Elektronik sigara hem size sigaradan daha ucuza gelecektir. E-sigara uzun süreli kullanımda sigara tiryakileri için çok büyük bir tasarruf kaynağı olabilir.

Gıda Sektöründe Elektronik Sigara ile Kokudan Kurtulun

Elektronik sigaranın çok ideal olduğu diğer bir meslek ise gıda sektöründe özellikle garsondur. Sigara tiryakisi çalışanlar gıda sektöründe ellerinde sigara kokusu veya tütün lekeleri ile hiç de hoş bir izlenim vermezler. Bir çok patronda haklı olarak çalışanlarına sigara içmeyi yasaklar yada hiç işe almaz.

Elektronik sigara bu tarz iş yapanlar için idealdir. E-sigara üzerinizde hiç bir şekilde sigara kokusu bırakmaz. Elektronik sigara kullananların elleri temizdir, hiç bir tütün lekesi görülmez. Aynı şekilde e-sigara ağzınızda sigara kokusu ve dişlerinizde sararma olmaz. Esigara gıda sektöründe hem çalışan hem iş veren hem de müşteri için ideal bir ortamın sağlanmasına yardımcı olur.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi