Elektronik sigara, başarısız sigarayı bıraktırma yöntemlerinden sonra ülkemizde çok fazla tercih edilmeye başlandı. Ancak maalesef ülkemizde bulunan yasak nedeniyle elektronik sigara konusunda bir bilgi kirliliği mevcut. Bizde sizlerle elektronik sigara kullanıcılarının tecrübelerini paylaşarak biraz olsun fikir sahibi olmanızı istiyoruz. Daha önceki yazılarımızda paylaştığımız yorumlara kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Elektronik Sigara ile Sigarayı Sonsuza Kadar Bırakın

  • Elektronik sigara ile tanışmadan önce nikotin bandından, sakızlara ve ilaçlara kadar her türlü sigara bıraktırma yöntemini denedim. Ancak elektronik sigara bambaşka. Esigara ile sigarayı bıraktıkdan sonra bir kez olsun sigara isteği doğmadı ve nikotin yoksunluğu çekmedi. Şu anda nikotinsiz likitleri kullanıyorum ve kısa süre içerisinde bunuda bırakırım.”

  • Elektronik sigara ile sigarayı bırakacağımı söyleseler inanmazdım. Bir oyuncak olsun diye düşünerek aldığım e-sigara bana sigaradan tamamen kurtulmak için yardım etti. Günde iki paket sigara içen ben artık ağzıma bile sürmüyorum.”

  • Elektronik sigara ile sigarayı bırakmanın en keyifli yanı el ve dudak alışkanlığınız devam ettiği için bu süreçte fiziki ve psikolojik sorunlar çekmemek. Bu kadar rahat olacağını asla düşünmezdim ama elektronik sigara kullanmaya başladığım günden itibaren ağzıma bir tane bile sigara koymadım.”

En Doğru Elektronik Sigara

  • Elektronik sigara alırken asıl dikkat etmeniz gereken kalitesi ve size uygun olup olmaması. En iyisi diye gidip en pahalı esigara modelini almak size uygun olmayabilir. Mesela ben sürekli dışarda bulunan biriyim. Bu nedenle büyük cihazlar yerine Minimal elektronik sigara kullanıyorum. Çok daha rahat oluyor.”

  • Elektronik sigara kullanmaya karar verdiğimde bir kaç gez kalitesiz ve sahte ürünler nedeniyle canım sıkılınca tamamiyle soğumuştum. Bir arkadaş aracılığı ile Janty Neo elektronik sigara modelini tanıdım. Bu çelik kasa tam benlik. Yüzlerce kez elimden düştü ama sapasağlam.”

  • Elektronik sigara kullanmadan önce işim dolayısıyla sürekli bilgisayar karşısında oturuyordum. Bilgisayarın başında çok fazla sigara içiyor ve dikkatimi toplayamıyordum. Ama artık elimde elektronik sigara ile iş zamanlarım çok daha verimli geçiyor.”

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi