Elektronik sigara kullanıcıları için en büyük sorunların başında damak tatlarına uygun likiti bulmak gelmektedir. Natura elektronik sigara likitleri artık klasikleşmiş formülleri ve mükemmel tatlarıyla elektronik sigara kullanıcılarına alternatif sunuyor. Bir önceki yazımızda Natura elektronik sigara likitlerinin özelliklerinden ve meyve aromalarından bahsetmiştik. Bu yazımızda Natura elektronik sigara likitlerinde kullanılan farklı tatlardan bahsedeceğiz.

Natura Elektronik Sigara Likitlerini Tercih Edin

Elektronik sigara kullanmaya yeni başlayanlar uzunca bir süre damak tatlarına uygun likiti bulmak için çok para harcayabiliyorlar. Bu noktada özellikle e-sigara kullanmaya yeni başlayanlar normal günlük kullanımda çoğunlukla tütün aromalarını tercih ederler. Ancak kaçınılmaz olarak uzun süreli elektronik sigara kullanımında aynı tat sizi sıkmaya başlayacak ve farklı tercihlere yöneleceksiniz. Bu noktada genel olarak tütün aroması kullansanız bile arada bir değişikliğe gidip farklı tatlar kullanacaksınız.

Elektronik sigara kullanarak sigaradan kısa sürede kurtulmak isteyenler bağımlılıklarının bir unsuru olarak tat faktörünü görebilirler. Bu nedenle esigara kullanırken tütün tadından uzak durmak isteyen insanların sayısı da oldukça fazla. Natura elektronik sigara likitleri size çeşitli tütün aromalarının yanında bir çok farklı lezzette sunmakta. Özellikle kahve, çikolata, tatlı grubu likitler esigara kullanıcıları tarafından farklı bir tat arandığında çok tercih edilirler.

Natura Elektronik Sigara Likitlerinde Meyve Aromaları

Elektronik sigara kullanımında biraz daha farklı tatlar arıyorsanız aromalı seçeneklerde size uygun bir likiti muhakkak bulacaksınız. Bu yazımızda Natura elektronik sigara likitlerinin farklı tatlarını tanıtmak istedik.

  • VANİLYA: Gerçek vanilyanın harika tadını içeren hoş bir lezzet. Cezbedici kokusu ile çok sevilen bir elektronik sigara likiti.

  • RED TORO: Bu elektronik sigara likiti enerji içeceğinden esinlenilen bir lezzet. Enerji içeceğinin gerçek tadını çok başarılı bir şekilde taklit ediyor. Denemenizi tavsiye ediyoruz!

  • İRLANDA RÜYASI: Bal ile yapılan İrlanda kremasının tadını ve kokusunu sevmeyen yoktur. Filtre kahve ile bu aromayı denemiş olabilirsiniz. Birde elektronik sigara ile denemelisiniz.

  • FINIK: Fındığın klasik tadını barındıran bir elektronik sigara likiti. Müşterilerimizin söylediğine göre, iyi manada çok şaşıracağınızdan kesinlikle eminiz.

  • ÇİKOLATA: Gerçek çikolatanın kışkırtmasına karşı koyabiliyor olsanız bile, NATURA’nın çikolatalı elektronik sigara likitinin baştan çıkarışı inanılmaz olacaktır.

  • KAPUÇİNO: Kahve tutkunları için vazgeçilmez bir lezzet. Bu aroma yumuşak kahve içiminin tadını elektronik sigara ile almanızı sağlayacak.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi