Elektronik sigara hakkında en tarafsız yorumlara kullanıcı yorumlarından ulaşabilirsiniz. Bizde sizlerle elektronik sigara hakkında yorumları paylaşmaya devam ediyoruz. Daha önceki yazılarımızda elektronik sigara hakkında teknik bilgiler, genel yorumlar, bilimsel araştırmalar paylaşıldı. Bu kişisel yorumlar ise elektronik sigara hakkındaki ön yargıları kıracak.

Elektronik Sigara Karşısında Ön Yargılar Var

  • Elektronik sigara benim hayatımı değiştirdi. Elektronik sigara kullanmaya başlamadan önce her kafadan bir ses çıkıyordu. Özellikle hiç kullanmamış insanlar e-sigara kullanımının zararlı olduğunu söylüyorlardı. Bir arkadaş tavsiyesi ile başladım ve bir daha da asla vazgeçmedim.”

  • Elektronik sigara sağlığa zararlı değildir. Nerden mi biliyorum? 1 yıldır elektronik sigara kullanıyorum da oradan. Özellikle basında taraflı ve eline bir kere bile elektronik sigara almamış insanların yaptıkları yorumlara sadece gülüyorum. Elektronik sigara kullanmaya başladığım ilk günden itibaren kendimi çok daha iyi hissediyorum.”

  • Elektronik sigara kullanımının zararlı olduğu hakkında haberler yayınlanmakta. Ben sadece bu taraflı haberlerin nedenini merak ediyorum. Bir kere esigara kullanmaya başlayın ne demek istediğimi ikinci gün anlarsınız. Elektronik sigara ile nefes alış verişiniz, kondisyonunuz, yemeklerden aldığınız tat ilk günden itibaren farklılaşacak.”

Elektronik Sigara ve Sağlıklı Yaşam

  • Elektronik sigara bir çok kişinin hayatını değiştirmiş ama ben daha yeni duydum. Daha bir haftadır kullanıyorum ama farklar hemen kendini göstermeye başladı bile. Elektronik sigara hakkında pişman olduğum tek bir konu var. O da neden daha önce başlamadığım. Bunca yıl boşuna kaybetmişim.”

  • Elektronik sigara ile ilgili ilk başta yaptığım onca yanlış seçimden sonra sonunda kendime uygun bir e-sigara buldum. Evic elektronik sigara bataryası ve üzerine Protank atomizer alarak mükemmel performans sağlayan bir mod cihaz sahibi oldum. Tabi ki bu cihaz bazı kullanıcılar için büyük olabilir ancak benim gibi bütün gününü bilgisayar başında geçiren kişiler için ideal bir esigara.“

  • Elektronik sigara konusunda artık çevremdeki herkesi yönlendirmeye çalışıyorum. Bu benim için artık bir vicdan meselesi. Sigaradan kurtulup sağlık bir yaşam sürmem için ban imkan sağlayan bu elektronik sigara, kesinlikle başkaları tarafından da kullanılmalı.”

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi