Janty Mid Serisi ile elektronik sigara kullanıcılarına o kadar çok yenilik sunuyor ki tek bir yazımızda bu elektronik sigara ile size sunulan bütün özelliklerinden bahsetmek mümkün olmadı. Bizde elektronik sigara kullanıcıları için bu yeni mod cihazı tanıtmaya kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu mükemmel elektronik sigara ile fiziksel ve teknik açıdan sağlanan yenilikler kullanıcılara tahmin edemeyecekleri bir deneyim imkanı sağlıyor.

Janty Mid Elektronik Sigara Konsepti

Janty MiD elektronik sigara kullanıcılarına sunduğu bir çok yeniliğin yanında en can alıcı niteliği aynı zamanda elektronik sigara dünyasında eşi benzeri görülmemiş bir özellik olarak ön plana çıkmaktadır: elektronik sigara da nefes çekildiği sırada voltaj ve güç seviyesi değiştirilebilmektedir.

Janty MiD elektronik sigara bütün özellikleri ile bu devrimsel gelişme etrafında yoğunlaşmaktadır. Janty MiD’in e-sigara kullanıcılarına sunduğu gerçek zamanlı ayarlanabilen voltaj ve güç seviyelerinin ne denli baş döndürücü bir özellik olduğunu görmek için elektronik sigara ile nefes çekerken joystick’i yukarı ya da aşağıya doğru hareket ettirmeniz yeterli!

MiD elektronik sigara ile bilgisayara bağlı olmaksızın kaç nefes çektiğinizi kaydedebilir, bilgisayar arayüzü ile cihazınız hakkında kapsamlı bilgilere ulaşıp esigara ile çekilen nefes sayısını sabit bir diske kaydedebilirsiniz. Bilgisayar üzerinden cihazın firmware programını indirebilir, MiD’inize özel bir isim bile verebilirsiniz! Elektronik sigara size sigarayı bıraktırır. Ya fazlası!..

Janty Mid Elektronik Sigara Fiziksel Özellikleri

  • Joystick şeklinde kumanda düğmesi ile elektronik sigara kullanımında size mükemmel ergonominin getirdiği rahatlığı sunuyor. Dört farklı yöne hareket eden bu buton elektronik sigara kullanımında size bütün özellikleri rahatça kullanmanızı sağlar. Ayrıca bu e-sigara üzerindeki tuşun kullanım sertliği ve hafifliği yazılım sayesinde ayarlanabilir.
  • Uzunluk: 119 mm, Çap: 19,4 mm Bu boyutları ile elektronik sigara dünyasındaki diğer mod esigara cihazlarında daha idealdir. Ergonomik tasarımı ile bu boyutlar size günlük elektronik sigara kullanımın da hiç bir sorun çıkartmaz.

  • Ağırlık olarak Boş 40 gr, bataryalarla 74 gr olan bu mod elektronik sigara size diğer mod cihazlara oranla çok daha hafif bir elektronik sigara keyfi sunuyor. Emin olun cebinizde olduğunu unutabilirsiniz.

  • MID Pro HD Blist batarya ile çalışır. Elektronik sigara için özel üretilmiş iki bataryayla çalışır (Batarya tipi: 16340). Daha önceki yazılarımızda *elektronik sigara bataryaları ve özellikleri hakkında ayrıntılardan bahsetmiştik.

  • RGB LED ışıklı gösterge sistemi ile elektronik sigara direk üzerindeki tek düğme ile rahatça kontrol edilir.

Janty Mid Elektronik Sigara Teknik Özellikleri

  • Modül sistemi – her zaman yeni yazılımlarla (modüllerle) güncellenebilir. Bu modül sistemi size esigara yazılımında harikalar düyasının kapılarını açıyor. Elektronik sigara ile bu modül sistemi kullanımı hakkında ayrıntılara diğer makalelerden ulaşabilirsiniz.

  • Gerçek zamanlı ayarlanabilir voltaj seviyesi [Real time variable voltage (RTVV)]

  • Gerçek zamanlı ayarlanabilir güç seviyesi [Real time variable wattage (RTVW)]

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi