Son zamanlarda sigarayı bıraktırmak için alternatif bir yöntem olarak ortaya çıkan elektronik sigara size sigarayı bıraktırma sürecinde bir çok fayda sağlayacaktır. Elektronik sigara kullanımının size sağlayacağı faydalardan daha önceki yazılarımızda bahsetmiştik. Elektronik sigara bir çok faydalı özelliğinin yanında çevrenize pasif içiciliğin zararlarını çektirmez. Bu yazımızda ise elektronik sigara kullanımı ile çevrenize yapacağınız iyilikten bahsedeceğiz.

Elektronik Sigara Zararlı ve Kokulu Duman Çıkartmaz

Daha önceki yazılarımızda sıklıkla elektronik sigara kullanımının faydalarından bahsettik. Üstüne basa basa elektronik sigara her açıdan daha sağlıklı diye boşuna demiyoruz; elektronik sigara duman üretmez, sadece buhar üretir. Esigara buharında katran ve karbonmonoksit gibi kanserojen maddeler bulunmaz, dolayısıyla çevredeki insanları böyle bir risk altına sokmaz. E-sigara ile sigara bırakmak kadar akıllı bir hareket yok çünkü elektronik sigara ile hem kendi sağlığınızı düzeltirsiniz hem de sevdiklerinizin sağlığını tehlikeye atmazsınız.

Elektronik sigara ile pasif içicilik ortadan kalkar. Elektronik sigara kullanımının pasif içicilik sorunuyla bağdaşan diğer bir güzel özelliği ise çevrenizi rahatsız edecek koku çıkartmamasıdır. Sigara kullananlar arasında en büyük sorunlardan biri olan kötü kokular tarihe karışacak. Hem siz hemde yaşam alanını paylaştığınız aileniz için elektronik sigara bir kurtarıcı olarak devreye giriyor.

Elektronik Sigara ile Çocuklarınızı Koruyun

Elektronik sigara kullanımına başlayan bir çok insanın en büyük ortak noktalarından biride evde beraber yaşadıkları bir çocuklarının olmasıdır. İnsanlar için kendilerinden daha değerli olan çocukları işin içine girince onların sağlığı haricindeki bütün konular önemsiz kalmaktadır. Sizde bir elektronik sigara alarak çocuklarınıza bu zararlı dumanı solutmaktan ve onların sağlıklarını riske atmaktan vazgeçin. Esigara ile ortaya çıkan buhar üzerinde yapılan araştırmalar zararsız olduğunu göstermektedir.

Pasif içicilik ortadan kalktı, katran ve karbonmonoksit gitti, üstüne üstlük cebinizde para kaldı. Siz de sigarayı bırakmak istiyorsanız elektronik sigara ile tanışmanın zamanı gelmiş demektir . Sizin kullanımınız için uygun olan bir elektronik sigara seçmek ve sigaranın bütün zararlarından kurtulmak bir tık uzağınızda.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi