Elektronik sigara deyince artık her kafadan başka bir ses çıkıyor. Elektronik sigara üzerine yapılan onlarca karalama kampanyası sağ olsun artık günde iki paket sigara içen birisi “ Kanser yapıyomuş o, içmeyin...” diye biliyor. Bu düşüncelerin altında hiç bir gerçeğin yatmadığını bir kere elektronik sigara kullanan biri anlayabiliyor ve ülkemizde elektronik sigara kullanımına olan talep de hızla artmakta. Bizde sizlerle kullanıcı tecrübelerini paylaşmak istedik.

Elektronik Sigara Hayat Kurtarır

  • Elektronik sigara ile tanışmadan öncesi ve sonrası olarak hayatımı ikiye ayırdım. Elektronik sigara bana yep yeni bir yaşam imkanı verdi. Artık daha canlı ve enerjik hissediyorum. Esigara ile artık daha mutlu biriyim.”

  • Elektronik sigara alırken bu kadar etkili olacağını asla düşünemezdim. Her türlü sigara bıraktırma yöntemini denedim işe yaramadı. Bir de bu e-sigara denen şeyi deniyim dedim. Sonuç mu? Altı aydır sigara içmiyorum. Buna ben bile inanamıyorum.”

  • Elektronik sigara kesinlikle mucizedir. Benim gib üç dört yıldır sigara içen birini geçtim dedeme bile sigarayı bıraktırdı. 50 yıldır sigara içen ve bir çok hastalık çekmesine rağmen bırakmayan adam elektronik sigara ile bir anda bıraktı. Kullanmakta biraz zorluk çeksede ego t serisi elektronik sigarasını çok ama çok seviyor.”

Çocuklarınız İçin Elektronik Sigara

  • Elektronik sigara kullanımına beni iten en önemli etmen kendi sağlığım değil çocuklarımın sağlığı. Evde ben ve eşim sigara içiyorduk ve çocukların bundan ne kadar etkilendiğini anlamamız ancak elektronik sigara ile tanışınca oldu. Artık misafirlere bile evde çocuklarımın yanıda sigara içirmiyorum.”

  • Elektronik sigara ile eşim sigaradan kurtuldu. Bunun en büyük etkisi ise 3 aylık bebeğimin artık güvende olduğunu bilmem. Tabi ki bir artı yönü ise sararmış perdelerden kurtuldum.”

  • Elektronik sigara ile sigaranın farkını en net anladığım nokta şakasına annemin yüzüne üflemem oldu. Normalde odama bile girmeyen sigara kokusu alınca öksürmeye başlayan kadın esigara buharından hiç etkilenmedi.”

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi