Sigara kullanımının diğer bir adıyla klasik tütün kullanımının zararlarını artık üreticiler bile kabul etmekte. Elektronik sigara ise nikotin bağımlılığına teknolojinin yardımıyla yeni ve zararsız bir boyut katmakta. Elektronik sigara ile sigaranın zararlarından tamamen kurtularak nikotin bağımlılığınızı kademeli olarak düşürüp sonuçtada tamamen kurtulabilirsiniz. Elektronik sigara teknolojisi size yeni ve etkili bir yöntem sunuyor.

Elektronik Sigara Likiti ve Tütün

Elektronik sigara ile sigarayı bırakırsınız. Normal sigaranın sağlığımıza olan zararları artık tartışılmaz bir gerçektir. Elektronik sigara, normal sigaralarda bizim asıl tüketmek istediğimiz madde olan nikotinin yanında ki diğer zararlı maddeleri barındırmaz. Elektronik sigara ile uzaklaştığımız onlarca tehlikeli maddenin en önemlileri ise katran ve zifir dir. Bu etmenler sigara kullanımında başta akciğerde olmak üzere çeşitli sağlık sorunlarına neden olur.

Elektronik sigara ise bir noktada asıl bağımlılık etmeni olan nikotini kullanmaya devam ederken bu zararlı maddelerden uzaklaşmış olursunuz. Elektronik sigara kullanırken zamanla kullanmış olduğunuz esigara likitinin nikotin seviyesini düşürmeli ve en sonunda nikotin kullanımından tamamen vazgeçmelisiniz. Bu şekilde bilinçli bir kullanımla e-sigara size sigarayı bıraktırır ve sağlıklı bir yaşamın kapılarını açar.

Elektronik Sigara Likitlerinde Binlerce Zehir Bulunmaz

Elektronik sigara kullanımını tercih edilebilir kılan diğer bir önemli özellik ise sigaranın neden olduğu kötü kokulardan kurtulmamızı sağlamasıdır. Hem bizim hem çevremiz için sigaranın en rahatsız edici özellikleri olan koku, kül ve izmarit elektronik sigara ile tarihe karışacak. Evinizde ve ofisinizde gelen insanlar elektronik sigara kokusundan rahatsız olmayacaklar.

Elektronik sigara likitlerinde kullanılan Propilen Glikol (PG) normal sigara kullanımında da tükettiğimiz maddelerden biridir. Bu maddenin elektronik sigara likitlerinde kullanılması ise elektronik sigara kullanımında normal sigaranın verdiği hisse yakın olarak almamızı sağlamaktır. Böylece, esigara kullanımına geçmek normal sigaradan aldığınız hazdan pek farklı olmayacaktır. Benzer şekilde, hem de dış görünüşleri oldukça aynıdır. Tüm bu nedenlerin yanına birde normal sigaradan çok daha az maliyetli olmasını ekleyebiliriz.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi