Elektronik sigara hakkında kullanıcı yorumlarını ve tavsiyelerini sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Elektronik sigara kullanımının size sağladığı imkanların başında, artık herkes tarafından bilinen sigara kullanımının ölümcül zararlarından kurtulmaktır. Delirium 69 elektronik sigara gelişmiş teknolojisi, görsel tasarımı ve kalitesi ile size mükemmel bir deneyim imkanı sunuyor. Bu yazımızda ise bu harika elektronik sigara modelini kullanan müşterilerimizi görüşlerini ileteceğiz.

Elektronik Sigara Demek Teknoloji Demek

  • Elektronik sigara demek teknoloji demek. Bütün teknolojik cihazlarda olduğu gibi bu cihazları kullanırkende çağı yakalamak gerekir. Delirium 69 BCC teknolojisi ile elektronik sigara deneyimlerimin tamamını unutturdu. Bu harika cihazın verdiği buhar bana sigarayı bir kez olsun hatırlatmadı.”

  • Elektronik sigarakullanmaya ilk başladığımda çabucak bozulup yanık tadı vermeye başlayan atomizerler canımı sıkıyordu. Evet sigarayı bırakmıştım ama sürekli e-sigara ile uğraşmak can sıkıcıydı. Delirium 69 aldığım günden itibaren elektronik sigara bir eziyetten çok keyfe dönüştü.”

  • Elektronik sigara kullanmaya başlayalı 2 yıl oldu. Bu sürede denemediğim ürün kalmadı desem yeridir. Ancak BCC teknolojisini tek geçerim. Özellikle uygun fiyatlı bir elektronik sigara arıyorsanız Delirium 69 esigara tam size göre. Çevremde bunu tavsiye ettiğim herkes bana bolca dua etmekte.”

Elektronik Sigara Sigarayı Bıraktırır

  • Elektronik sigara sigarayı bıraktırır. Delirium 69 elektronik sigara benim gibi 25 yıllık tiryakiyi vazgeçirdiyse sizide geçirir. Hiç düşünmeden almalısınız bu esigara mükemmel bir buhar veriyor ve bataryası uzun süre gidiyor. ”

  • Elektronik sigara kullanırken ilk aldığım modellerde en büyük sorunu sarjı bitince dolana kadar geçen süre idi. Eğer benim gibi sürekli bilgisayar başında çalışan biriyseniz Delirium 69 tam size göre. Geçişli özelliği ile USB ye takıp sarj ederken kullanabilmem beni tekrar sigaraya dönmekten kurtardı.“

  • “ Babama sigarayı bıraktırmak için her türlü yöntemi denemiştik. İnatçı adam bir türlü bırakmıyordu. Elektronik sigara konusunda da çok ısrarcı olmasına rağmen sonunda denemeye ikna oldu. Delirium 69 elektronik sigara ile 3 aydır ağzına bir tane bile sigara koymadı.”

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi