Elektronik sigara kullanımını size sağlayacağı faydalar, üzerine yapılmış bilimsel çalışmalar ve kişisel görüşlerimizi daha önceki yazılarımızda paylaştık. Bunlar sizin için yeterli olmayabilir diye birazda elektronik sigara kullanıcılarının bu ürünler hakkındaki fikirlerinden bahsedelim. Sizde en doğru bilgiye ulaşmak için çevrenizde elektronik sigara kullanan biriyle iletişime geçebilirsiniz. Şuna eminiz ki elektronik sigara hakkında olumsuz cümleler duymayacaksınız.

Elektronik Sigara Sigarayı Bıraktırır

  • Elektronik sigara kullanmaya başlamadan önce sigara bırakma yöntemlerinin hepsini denedim. Ancak hiç biri beni sigaradan kurtaramadı. Daha sonra bir arkadaş tavsiyesi ile elektronik sigara kullanmaya başladım ve üç aydır elime bir tane bile normal sigara almadım. Aslında e-sigara kullanımını da bir süre sonra bırakmalıyım ama şimdilik beni sigaradan kurtarması fazlasıyla yeter.”

  • Elektronik sigara ile sigarayı kesinlikle bırakırsınız. Sigarasız bir hayatı düşünmek bile zor geliyordu. İnanın bırakabileceğim aklımın ucundan bile geçmezdi. Bir çok sigara bıraktırma yöntemini deneyen arkadaşlarımın tekrar başladıklarını görünce artık tamamen vazgeçmiştim. Taki esigara ile karşılaşana kadar.”

  • Elektronik sigara ile hayatımı değiştirdim. Ben biraz sorumsuz kendini düşünmeyen biriyim ama 3 ay önce çocuğum doğunca bütün hayata bakışımda değişti. Artık daha uzun süre ve sağlıklı yaşamalıyım. İlk adımı ise elektronik sigara ile yaptım.”

Hemen Bir Elektronik Sigara Edinmelisiniz

  • “Sigara bırakmak diyince bi çok kişi “bırakmalıyım” diye düşünür. Ama ben onlardan biri değilim. Asla sigarayı bırakmak aklımdan bile geçmemişti. Arkadaşın elinde gördüğüm elektronik sigara bana sigara keyfinde bambaşka bir seçenek sundu. Artık sigara keyfini çok daha sağlıklı ve ucuza getiriyorum.”

  • Elektronik sigara almak kesinlikle doğru kararmış. Sigara benim hayatımda önemli bir yer tutuyordu ve hiç bir şey yerini dolduramaz diye düşünüyordum. Ama esigara bana bambaşka bir hobi kazandırdı ve bu keyfi yeni bir boyuta taşıdı. Yaklaşık 8 aydır sigara kullanmak bir yana bir saniye olsun aramadım.”

  • Elektronik sigara kullanımını bana bir arkadaşım tavsiye etti. Tehlikeli madde ile içli dışlı olan bir işimiz var ve sigara içmek yasak. Hatta yanımızda kibrit ve çakmak dahi bulunduramıyoruz. Uzun süreli iş periyodunda elektronik sigara bizim derdimize derman oldu. Benle beraber 7-8 iş arkadaşım elektronik sigara kullanmaya başladık ve oldukça memnunuz.”

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi